Nieuws /

Word lid van ons social media team

Ben jij helemaal gek van hardlopen? Heb je er ooit over gedacht om te Facebooken, Twitteren of Instagrammen over hardlopen? Of wellicht om een blog te schrijven of een vlog te maken? Ben jij geïnteresseerd in het maken van geweldige foto’s of leuke filmpjes (met je mobiel of met een camera)? Of ben jij wellicht heel creatief? Heb je er ooit over gedacht om dit te gaan doen voor de mooiste hardloopevenementen van Nederland? 

Aarzel dan niet, want wij hebben een geweldige kans voor je om mee te werken aan de Dam tot Damloop, de TCS Amsterdam Marathon of aan de Saucony Egmond Halve Marathon! Duizenden deelnemers, meer dan een kwart miljoen toeschouwers langs het parcours, live uitgezonden op tv. Hoe uniek is het om hier aan mee te werken!? 

Word als vrijwilliger lid van ons Social Media team en ontdek de wereld achter deze geweldige klassieke grote sportevenementen.  Maak foto reportages, neem interviews af, stream live video’s, maak te gekke Insta’s, post Facebook updates en Tweet je helemaal suf. Maak alle miljoenen hardlopers in de wereld enthousiast en hou ze up-to-date over alles wat er speelt tijdens deze evenementen. Vertel het prachtige verhaal vanuit je sporthart! Je kunt zelf kiezen of je één of met meerdere events wilt meewerken. 

Wat moet je doen?

Stuur een email naar reporter@lechampion.nl met daarin een presentatie van jezelf. Dit kan via een berichtje, een Insta videootje, een YouTube filmpje of totaal iets anders, it’s up to you! Laat ook door middel van een foto van jou zien wat hardlopen voor jou betekent.

Waar letten wij op?

  • Jouw creativiteit
  • Jouw kennis van diverse social media kanalen
  • Jouw liefde voor de sport

Wat bieden wij?

Een geweldige kans om achter de schermen mee te lopen met de grootste sportevenementen van Nederland in een super enthousiast team! Dit is een fantastische mogelijkheid om een onvergetelijke ervaring op te doen. En dit staat natuurlijk ook geweldig op je portfolio en je C.V.!

Je krijgt van ons een shirt van het evenement waar je op werkt mee naar huis en uiteraard voorzien wij jou op de dag zelf van eten en drinken 🙂 

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een email naar reporter@lechampion.nl

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief