Businessloop

Naast de vele duizenden individuele hardlopers doen jaarlijks ook honderden bedrijventeams mee aan de Businessloop van de Saucony Egmond Halve Marathon. Gezamenlijk trainen voor de meest legendarische halve marathon van Nederland, kilometers delen op het schitterende parcours langs de Noord-Hollandse kust en na afloop met elkaar een drankje doen in de gezellige Businesstent. Kies voor deze sportieve manier van teambuilding en ga samen met jouw bedrijf de uitdaging aan!

Inschrijven
Inschrijven voor de Businessloop is mogelijk t/m maandag 1 januari 2018.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Deelname is mogelijk met teams van maximaal tien personen. Je kunt kiezen uit de volgende onderdelen:

 • Wedstrijd Businessloop halve marathon;
 • Recreatie Businessloop halve marathon;
 • Recreatie Businessloop kwart marathon.

Meer informatie over de inhoud van het Businesspakket vind je hier.

Tarieven

Halve marathon
De kosten bedragen € 520,- per team; elk eventueel volgend team van hetzelfde bedrijf betaalt € 370,-.*
Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW, maar worden in de inschrijfmodule inclusief BTW getoond. De uitsplitsing is wel op de factuur terug te vinden.

Kwart marathon
De kosten bedragen € 370,- per team; elk eventueel volgend team van hetzelfde bedrijf betaalt € 260,-.* 
Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW, maar worden in de inschrijfmodule inclusief BTW getoond. De uitsplitsing is wel op de factuur terug te vinden.

*Let op! Per aanmelding betaal je het hoge tarief. Indien je voor jouw bedrijf tweemaal het inschrijfformulier invult, betaal je dus twee keer het hoge tarief. Het is niet mogelijk om twee verschillende aanmeldingen van hetzelfde bedrijf samen te voegen tot één aanmelding. Om in aanmerking te komen voor het lage tarief, dien je in te loggen op het bedrijfsaccount. Ga naar ‘team beheren’ en kies voor de optie ‘maak meerdere teams aan’.

Welke gegevens zijn nodig om in te kunnen schrijven?
De volgende gegevens dien je paraat te hebben bij inschrijving:

 • Van het bedrijf: officiële schrijfwijze van de naam (komt op de factuur, startnummers en in alle publicaties) en het KVK nummer. Let op! De schrijfwijze van de naam van het bedrijf kan NIET meer gewijzigd worden, nadat de teams zijn aangemeld en de factuur door het inschrijfsysteem automatisch is aangemaakt;
 • Van de teamcaptain: alle persoonlijke gegevens;
 • Betalingskenmerk: steeds meer organisaties stellen een betalingskenmerk verplicht. Verlangt jouw organisatie een betalingskenmerk/PO-nummer, zorg dan dat dit op het moment van inschrijven bekend is. Helaas is het niet mogelijk om het betalingskenmerk later nog toe te voegen aan de factuur. Het betalingskenmerk kun je in het inschrijfformulier invullen in het veld ‘betalingskenmerk’.

Overige belangrijke punten!

 • Betaling is mogelijk via IDEAL, creditcard of via een factuur. Bij stap 5 in de inschrijfmodule kun je kiezen voor deze betaalmethode;
 • Pas nadat het inschrijfgeld binnen 21 dagen is voldaan, is de deelname definitief. Indien je direct met IDEAL betaalt, is je inschrijving definitief;
 • Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging en een toegangscode, waarmee je je deelnemers kunt uitnodigen om deel te nemen in het team;
 • De gegevens van de deelnemers hoef je dus niet paraat te hebben bij de inschrijving;
 • De namen kunnen tot 12 januari 11.59 uur worden ingevoerd en gewijzigd;
 • Klik hier voor de handleiding voor de inschrijfmodule.

Combiklassement
Zorg dat je bij beide aanmeldingen dezelfde postcode en geboortedatum gebruikt. Het teamlid wordt dan automatisch meegenomen in het Combiklassement. 

Informatie
Voor meer informatie over de Businessloop: businessloop@lechampion.nl.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief