Busreizen

Vanuit heel Nederland reizen groepen naar de Egmond Halve Marathon. De ervaring heeft geleerd dat het echt heel comfortabel reist per touringcars. De touringcars worden op loopafstand van Sporthal De Watertoren gestald. Enkele initiatieven worden ieder jaar weer ondernomen en op dit gedeelte van de website belicht.

Wil je ook een busreis onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met Le Champion via info@lechampion.nl.


Met de Stichting Loopsport Zwolle naar de halve marathon van Egmond

Op zondag 8 januari 2017 vindt in Egmond de jaarlijkse halve marathon plaats. Eén van de leukste en zwaarste halve marathons van Nederland. Loopsport Zwolle organiseert al sinds jaar en dag een busreis naar deze halve marathon en ook in 2017 zullen we niet ontbreken. De busreis vertrek vanaf de achterzijde (P+R) van het station in Zwolle. Vanaf daar rijdt een luxe touringcar, voorzien van alle gemakken, naar het centrum van Egmond. De bus wordt op korte afstand van de start/finish en de kleedruimten geparkeerd.

De kosten voor de busreis bedragen € 20,00 per persoon. Blijft er geld over, dan zullen we dat overmaken aan Het JeugdSportfonds, een goed doel dat we al jaren steunen.

Heb je interesse om mee te gaan met de busreis, geef je dan op bij Geert Tjarks via het mailadres:geert@loopsportzwolle.nl.

Samengevat:

  • Halve marathon Egmond 8 januari 2017
  • Vertrek Zwolle: 09.00 uur
  • Aankomst Egmond: 11.00 uur
  • Vertrek Egmond: 16.00 uur (of zodra iedereen binnen is)
  • Terug in Zwolle: zo rond 18.00 uur
  • Kosten: € 20,00
  • Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via het eerder genoemde mailadres

Egmond Express

Net als voorgaande jaren gaan we in 2017 weer op pad met de Egmond Express. Zorg wel zelf voor een startnummer. De opstapplaatsen zijn: Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, Mijdrecht, Uithoorn, Aalsmeer en Badhoevendorp.

Met deze trip kunnen alleen lopers mee die de halve marathon lopen. Uiteraard zijn supporters ook van harte welkom. De prijs € 16.50 uit & thuis. Koffie en thee gratis in de bus.

De juiste opstap tijden/plaatsen hoor je eind december. Bij opgave gelijk afrekenen a.u.b. via  No: NL 05 RABO  01270.66.764 t.n.v. W Balvert met vermelding Egmond. Geef je uiterlijk voor 20 december op.

Contactgegevens: Willem Balvert, 06-14148253 en wbalvert@ziggo.nl.


Eindhoven Atletiek
Al een aantal jaren organiseert Eindhoven Atletiek een super gezellige busreis naar deze wedstrijd, waar lopers van vele atletiekverenigingen en loopgroepen graag bij aanhaken. Bij de vorige editie hebben ruim 200 hardlopers/wandelaars/supporters in 4 bussen met veel plezier gebruik gemaakt van deze gelegenheid. Files en slecht weer zijn echt heel wat draaglijker in een bus, waar je gratis van eten en drinken wordt voorzien. Het vertrek- en aankomstpunt is net als vorig jaar van het Eef Kamerbeek Atletiekcentrum op sportpark de Hondsheuvels aan de Orpheuslaan te Eindhoven. Hier kunnen fietsen en auto’s worden gestald. Vertrektijd van de bussen is om 07.30 uur vanuit Eindhoven en om 16.30 uur vertrekken we weer naar Eindhoven.  Bij voldoende belangstelling laten we ook een bus om 09.00 uur vertrekken vanuit Eindhoven. Deze bus is niet geschikt voor de deelnemers aan de kwart marathon want deze bus komt daar voor te laat aan in Egmond.

Bij deze nodigen we lo(o)p(st)ers/supporters etc. van harte uit om deel te nemen aan deze busreis. De ervaring heeft geleerd dat het echt heel comfortabel reist per bus, die tot in het centrum van Egmond doorrijdt. De kosten voor deze busreis bedragen slechts € 20,00 euro per persoon, inclusief gratis drankjes en hapjes in de bus.

De aanmelding voor de busreis sluit op 31 december 2016. Mocht een van de bussen onderbezet zijn, is de volgorde van aanmelden bepalend of je wel of niet mee kunt.


BABA-reizen
Ook in 2017 rijdt de luxe touringcar van BABA-reizen weer naar Egmond. Lopers en hun supporters zijn welkom! Vertrek o.a. vanuit: Enschede, Hengelo, Almelo, Deventer en Apeldoorn.

Een retourtje, met in de bus gratis thee en koffie, kost slechts € 19,-. Kijk voor meer informatie en inschrijving op: www.baba.nl

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief