Egmond Mini Marathon

Tijdens de Saucony Egmond Halve Marathon op zondag 14 januari 2018 vindt voor de derde keer de Egmond Mini Marathon plaats. Deze Mini Marathon is speciaal voor kinderen van 6 t/m 13 jaar en vindt plaats op het strand van Egmond aan Zee.

De Egmond Mini Marathon bestaat uit een uitdagend parcours van 1 km, die start op het strand. Het parcours loopt vervolgens via de hoofdstrandopgang door naar de officiële finish van de Saucony Egmond Halve Marathon op de Boulevard Noord.

Starttijd Categorie Startnummer Kleur startnummer
11.00 uur Meisjes 10 – 13 jaar K401 – K600 Zwart/roze
11.00 uur Jongens 10 – 13 jaar K601 – K800 Zwart/blauw
11.07 uur Meisjes 6 – 9 jaar K1 – K200 Rood/roze
11.07 uur Jongens 6 – 9 jaar K201 – K400 Rood/blauw

 

De start is bij Strandpaviljoen Bad Noord de Zeester, waarna het zwoegen door het zand kan beginnen. Na de run is er een prijsuitreiking. De snelste drie jongens en meisjes per categorie komen op het podium te staan. Iedereen is welkom om de uitdaging aan te gaan.

Deelname kost € 3,50. Hiervoor krijg je een unieke medaille, startnummer met tijdregistratie, flesje Isostar, foto- en filmservice en mooie prijzen voor de winnaars.

Ben jij een echte bikkel en niet bang om vies te worden, schrijf je dan online in of ter plaatse op zondag 14 januari bij Strandpaviljoen Bad Noord de Zeester.  Je ontvangt dan direct je startnummer. Alleen jouw tijd komt dan met vertraging, van ongeveer een week, in de uitslagen. Bij online inschrijving ontvang je jouw startnummer uiterlijk een week voor het evenement thuis.

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief