Egmond Mini Marathon

Kids1Tijdens de Saucony Egmond Halve Marathon wordt op zondag 8 januari 2017 voor de eerste keer de Egmond Mini Marathon georganiseerd. Dit is een aanpassing op de Egmond Kids Challenge. Deze Mini Marathon is speciaal voor kinderen van 6 t/m 13 jaar en vindt plaats op het strand van Egmond aan Zee.

De Egmond Mini Marathon bestaat uit een uitdagend parcours van 1 km, die start op het strand. Het parcours loopt vervolgens via de hoofdstrandopgang door naar de officiële finish van de Saucony Egmond Halve Marathon op de Boulevard Noord.

Starttijd Afstand Categorie Startnummer Kleur startnummer
11.05 uur 1 km Meisjes 10 – 13 jaar K401 – K600 Zwart/roze
11.05 uur 1 km Jongens 10 – 13 jaar K601 – K800 Zwart/blauw
11.07 uur 1 km Meisjes 6 – 9 jaar K1 – K200 Rood/roze
11.07 uur 1 km Jongens 6 – 9 jaar K201 – K400 Rood/blauw

 

De start is bij Strandpaviljoen Bad Noord de Zeester, waarna het zwoegen door het zand kan beginnen. Na de run is er een prijsuitreiking. De snelste drie jongens en meisjes per categorie komen op het podium te staan. Iedereen is welkom om de uitdaging aan te gaan.

Deelname kost € 3,50. Hiervoor krijg je een unieke medaille, startnummer met tijdregistratie, flesje Isostar, foto- en filmservice en mooie prijzen voor de winnaars.

Kids2Ben jij een echte bikkel en niet bang om vies te worden, schrijf je dan vanaf 8 augustus online in of ter plaatse op zondag 8 januari bij Strandpaviljoen Bad Noord de Zeester.  Je ontvangt dan direct je startnummer. Alleen jouw tijd komt dan met vertraging, van ongeveer een week, in de uitslagen. Bij online inschrijving ontvang je jouw startnummer uiterlijk een week voor het evenement.

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief