Medaille Inleg

Wat is er mooier dan het ontvangen van een fraaie herinneringsmedaille na afloop van het volbrengen van je sportieve prestatie. Zoals je bij de Saucony Egmond Halve Marathon gewend bent, ontvang je na afloop een fraaie medaille als herinnering aan je prestatie. Of je nu vaak loopt of voor de eerste keer: iedere prestatie verdient een mooie herinnering. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij als eerste in Nederland de mogelijkheid om je medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop je naam en tijd. Bestel deze unieke extra service en je ontvangt snel na de Saucony Egmond Halve Marathon je persoonlijke gegraveerde medaille-inleg, die precies in de medaille past. Zo ontstaat die bijzondere herinnering aan je deelname.

Als individuele deelnemer bestel je je medaille inleg eenvoudig via het inschrijfformulier. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten) per medaille inleg. Ben je vergeten de medaille inleg bij je inschrijving te bestellen? Dan kan dit alsnog. Klik hier om een bestelling te plaatsen. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (incl. verzendkosten).

Je krijgt jouw medaille-inleg zo spoedig mogelijk na de Saucony Egmond Halve Marathon per post thuisgestuurd. Het overdragen van jouw startnummer aan iemand anders levert geen problemen op voor de medaille-inlegservice. De nieuwe naam wordt dan op de inleg gegraveerd.

Let op! Doe je mee aan de Businessloop, dan kun je via jouw bedrijf deze service bestellen. Er zijn dan twee mogelijkheden:
1. Het bedrijf kan voor alle deelnemers een medaille inleg bestellen;
2. Je kan als individueel teamlid een medaille inleg bestellen.

Wil je een bestelling doen, klik dan hier. Ook voor bedrijven zijn de kosten bij nabestelling € 5,95 (inclusief verzendkosten) per medaille inleg.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief