Openbaar vervoer

Als je met de trein komt, dan raden wij je aan om uit te stappen op NS-station Heiloo en vanaf daar gebruik te maken van de pendelbus. Op het station is bewegwijzering aanwezig om je te verwijzen naar de pendelbussen, waarvan de opstaphalte zich op circa 100 meter afstand van het station bevindt.

De NS-stations Zaandam, Zaandijk, Wormerveer, Krommenie, Uitgeest en Castricum beschikken over ruime parkeerterreinen. Vanaf hier vertrekken treinen naar NS-station Heiloo (zie www.ns.nl). Ook vanaf P+R Alkmaar-Noord kun je in korte tijd naar station Heiloo reizen, waar de pendelbussen naar Egmond aan Zee klaar staan. Voor deelnemers van verder weg, is dit een uitstekend alternatief om Egmond aan Zee zonder problemen te bereiken en te verlaten. Let op! Er rijden geen pendelbussen vanaf NS-station Alkmaar.

Goed voorbereid op pad
In het weekend is er regelmatig werk aan het spoor dat van invloed kan zijn op je treinreis. Vanaf 10 dagen voor vertrek is de NS Reisplanner bijgewerkt en zie je precies wat dit mogelijk voor jouw reis betekent. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie. Onderweg kijk je op de planner op m.ns.nl of de Reisplanner Xtra.

Geldig vervoerbewijs 
Vergeet verder niet om je OV-chipkaart mee te nemen met voldoende saldo of koop van tevoren je ticket in bijvoorbeeld de e-ticket shop.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief