Startnummer met naam

In de week voorafgaand aan het evenement wordt jouw startnummer thuisgestuurd. Op dit startnummer wordt jouw voornaam gedrukt. Zo kun je onderweg aangemoedigd worden door het publiek. Deelnemers die niet in Nederland wonen, wordt het startnummer niet toegestuurd. Zij kunnen hun startnummer ophalen op:

  • zaterdag 7 januari 2017, 14.00 – 18.00 uur in Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee;
  • zondag 8 januari 2017, 8.30 – 11.30 uur in Sporthal De Watertoren, Egmond aan Zee.

Alle wedstrijdlopers hebben twee startnummers ontvangen, de overige deelnemers één. Het is verplicht om het startnummer zichtbaar en ongevouwen op je borst (wedstrijd rug én borst) te dragen. Vergeet niet achter op je startnummer het medische paspoort in te vullen. In het geval van calamiteiten kunnen we dan snel te hulp schieten.

Overdragen startnummers
Heb je iemand gevonden die jouw startnummer wil overnemen of die juist voor jou een startnummer in de aanbieding heeft, dan kun je het startnummer op een andere naam zetten. Het overdragen gaat via je persoonlijk account. Kies in je account voor de optie ‘overdracht starten’. Het wachtwoord voor je account heb je in de bevestigingsmail van je inschrijving ontvangen.

Het overdragen van een startnummer is alleen mogelijk met een startnummer van de recreatieloop, niet voor de wedstrijd en Businessloop. Wedstrijdnummers zijn niet overdraagbaar, gegevens van de Businesslopers kunnen alléén gewijzigd worden door de contactpersoon van het bedrijf.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief